Follow by Email

Popular Posts

Total Pageviews

Search This Blog

Sunday, June 29, 2008

makan durian sampai muntah


Penat sangat lepas makan tengah hari tadi ,sedap pulak tu makan nasi lauk simple aja aku masak . Inngat nak makan dengan my dauther tapi dia orang ada date pulak .so I dengan hubby ajalah makan , Lepas bangun tidor ingat tadi makan 2 orang sunyi sangat so I pun call my sister to come and join me, and I cook again biasa aja , dan me and my hubby went out for durian miya and kakak pun ikut sekali.

Balik rumah i masak pulut lepas tu miya makan sampai muntah.Kakak control sikit sebab tunggu chu datang nak makan sekali.


Pak long nak datang makan malam ,hussin pun join sekali, popo is on the way mai, ramai lah sikit malam ni kat rumah


Pak chik gemuk tak bolih begerak.dia dah telan 5 biji durian.3kilo kulit durian,2kilo biji durian.sesungguh nya dia pasti merangkak..pulang,,