Follow by Email

Popular Posts

Total Pageviews

Search This Blog

Friday, February 3, 2012

Lama tak bertemu

La ni macam macam benda yqng kita nak buat,,pastu banyak pula benda share ni main peranan..jadi susah betui lah kita nak focus.. satu benda yang seronok..kita kata yang ni seronok..ada lagi yang lain seronok..

Sebab tu kak b lambat duk update status ni..pasai buat benda seronok banyak...maaflah kawan2..ni nak mula balik lah mengata..sebab lama dah tak mengata..kira lama juga lah tak buat dosa kering..tapi bukan mengata yang bahaya..mengata yang memberi pelajaran." bolih belajar dari pengelaman..tapi seblum kak b buat cerita baru..jom mengata sikit..pagi tadi kak b buka pintu rumah kak b nampqk kucing..comel bukan main..tapi belemouh..kucing lawa tapi tak jaga...lapq pulak tu ..nasib baik ada makanan bunny..bolih lah kak b sumbat...bukan lah nak bekera..tapi jaga lah kucing sendiri elok...beli mahai2 biag belemoih..heeh hehh..geli kak b nak pegang..rasa macam nak mandikan spa pun ada kat dia..pas tu bolih gomoi....