Follow by Email

Popular Posts

Total Pageviews

Search This Blog

Thursday, January 5, 2012

Tak lambat ka nak ucap happy new year2012

kalau buka aja hand phone keluaq duit ali baba kan ke best..pas tu duit tu jatuh ketak ketuk atas riba...
Kalau dulu buka saja hand phone..berderet macam anak itek pulang petang...punya lah ramai duk hantaq msg happy new year.siap dengan doa lagi..terima kasih lah kawan2 yang masih ingat mengingati sesama lain...kita pun sama hantaq ucapan kat depa...selagi ada nombor....

..semua kita hantaq..kalau seribu nombor seribu oranglah dapat masg..cukup saja bulan..dan bill sampai..bulat biji mata..awat banyak sangat pakai bulan ni..sampai tak percaya..yang kita guna biil kita sendiri...sampai p mintak nak tengok statement ..takut syarikat talikomunikasi tu tak betui kut...bila sampai kat counter ..Nah amek kau...betui rupanya..memang aku pakai sebanyak tu...

Tapi kawan aku sebanyak tu ka?..nahi nahi..tum piar ka he...tu dulu lah..tapi la ni dak dah..semua depa hantaq kat fb..senang tak payah sekupang pun..siap dengan gambaq kita ,gambaq depa..gambaq sesiapa...janji free..dan semua seronok..tak payah nak pekecik mata duk cari nama kawan nak hantaq ucapan..hari jadi ka..kawin ka..beranak ka.nak habaq becerai ka..senang sangat...kannnn
selamat menyambut tahun baru 2012 kepada semua anak beranak.kengkawan.yang di kasihi....kami tetap sama dan  lama..tapi tak apa sambut jugak..pasai tiap2 tahun duk sambut...

Satu dunia tau..ingat tak orang dulu2 duk kata hangpa nak habaq satu dunia ka.a.ha masin mulut depa..memang la ni nak habaq apa pun memang satu dunia tau...jadi olih kerana satu dunia tau..kak b ngan abang aji nak ucap kan selamat taun baru..dan sentisa lah kita berazam..tok sah kira masa..

No comments: