Follow by Email

Popular Posts

Total Pageviews

Search This Blog

Monday, October 20, 2008

raya raya makan makan


Dari hari raya pertama sampai sekarang asyik makan makan dah penuh sampai nak muntah balik

balik kampung hari tu makan, tak pernah makan nasi sampai 4 x6 hari tu makan dari rumah sepupu nah rumah pakteh,pak ndak ,pak anjang, mak lang,kak tun jangan dok lupa sebut nanti merajuk hanya pasal tak sebut nama aja..

dalam kereta penuh kaum keluarga macam bangla nak p ambil gaji, dah lah tu semua nak
'''''bersembang macam burma nak p pasar malam..tapi best,,, all of us are happy for beraya kat kampung..
teringat juga masa kecil dulu dalam kampung tu .Berjalan tak ingat dunia balik dah senja. Bawa duit raya entah berapa kupang. Keibuan penungguan di depan pintu ,bukan nak sambut tapi nak ;;nyet;; cubit lah tu..
Tapi sekarang anak aku balik lambat pun aku masih bolih tanya depa awat balik awai sangat dah habih raya ka chek..
tapi sekarang dia orang dah besar, aku dulu 6 tahun nak belagak 16 tahun tu lah sebab kena :nyet;

No comments: