Follow by Email

Popular Posts

Total Pageviews

Search This Blog

Saturday, May 29, 2010

semalam i call you



yang si comel ni hari2 menyanyi ..tak lama lagi bolih buat pring hitam..kata orang dulu dulu...dia menyanyi lagi kuat..

...............................................................................
semalam i call you ..you tak answer..you kata you pergi tengok wayang..yuo kata you .yuo kata you pergi perigi buta..you kata you pergi pasar malam..tapi sebenar nye you prgi kedai mamak tengok bola..

hushs bila cek dengar lagu ni cek jadi terikut ikut pulak..enak aja menjadi halwa telinga..walau pun lagu dia merpek tapi cek bolih nyanyi berulang ulang..heran betui..banyak lagi lagu yang di cipta dengan mengunakan wang ringgit bertimbunan..tapi lagu merepek ni yang membuat cek soronok sangat duk dengaq..

bila tengok zee avi ni nampak dia simple semua..tapi berbakat..muka dia bersahaja..teringat adek angkat aku kat medan lebih kurang dia ..pandai nyanyi juga si batak toba tu..tapi dia tak tenet...kalau dia pun pegang gitar dan masuk youtube mungkin lagi merepek lagu dia..

lepas aja cek dengar lagu zee avi ni..cek pun mulalah masuk dapur mereka lagu macam2..sampai laki cek pening kepala..tak suka dengaq cek menyanyi macam orang sasau ..kuat pulak tu..

antara lirik lagu terbaru cek..
.semalam i suruh you beli roti..
you kata roti semalam ada lagi..
yuo kata expired lambat lagi...
rupanya roti miya bagi makan ikan keli...
sudah lah sayang i dont believe you..

you lebih sayang ikan keli dari i.
and you know what ?..today our lunch will be ikan keli panggang i serve you..
i know you tak suka ikan keli..
but i dont care coz i want back my roti inside ikan keeeeeeeeeeeliiii..
best juga lagu aku ni..

3 comments:

KELI OH KELI said...

jom tgk blog ikan keli....

Cik Eka said...

ske bace blog PN bi ni......
bes n lawak n klaka ngn trademark loghat utara nie..hehehe

queen bee said...

cerita ni semua kena mengana dengan kak b...terima kasih lah eka..mai lah kita berhibur bersama...

keli..hang juai ikan keli ka?..kak b pun ada ikan keli tau belakang rumah