Follow by Email

Popular Posts

Total Pageviews

Search This Blog

Monday, April 4, 2011

ckap apa ni atas kepala orang

bayang kan kita tengah relek macam ni ada orang duk beletiaq atas kepala kita....mesti lah hangin...

selagi tak sapu minyak pala tak berenti berjalan lah kak b ni..tapi tak pa otot2 kuat..

orang rami macam ni tok sah duk talipon macam duk kat pejabat..orang nak senang2

lagi satu hoemati privacy orang bila tempat orang ramai...agak2 lah jangan sampai mood orang hilang pasai perangai tak elok kita...
kak b ni kalau p berjalan memang tak ingat dunia orang kata..berjalan sampai balik rumah mandi2 terus tidoq..tak mau cerita apa dah..nak kira apa pun esok..tapi bila p berjalan to ..termasuk lah shopping,makan,,merepek..3 hari lepas kak b p lah night market ni..kak b p lah tengok apa 2 yang merepek 2..bukan beli pun ..tapi tangan dah bercempung barang....tak cukup tangan kak b..tangan abang aji..janji tengok2 ...yang beli tu tak sedaq apa..terbeli aja.....balik rumah bila tengok ....elok lah dua tiga hari ..lepas tu dah jadi tak elok..tak paham betui la kita sebagai manusia..bila ada yang elok..ada lagi yang lebih elok...nak p beli lagi....

dah jalan dekat dua jam kak b pun rasa....kena duduk dulu kut nak basah tekak ...kak b pun p lah kat food court..tengok macam2 makanan dia ada jepun/cina/melayu/omputih/siam/cennai/macam lah...dah lah satu lagi keputusan kena ambik..nak makan apa ha?..duk tanya ..duk pikiaq..bolih duk p keliling lagi duk jenguk nak makan apa?..duk toleh kiri kanan ..sat gi belakang lah..depan..bukan nak ambil hai orang..saja nak tengok pasai apa lain sangat ni..mana p orang yang sama dengan kami..semua orang yang duk keliling kami ..semua yang kena ada pasport..macam kami ic aja...tapi depa pandai makan makanan kita..nampak sedap ..depa enjoy la...bangga kak b sbagai orang malaysia...

tup tup..privacy kak b terganggu.."""ya lah u angkat itu barang antar pergi kl..ok lepas tu lu pergi bank cash itu duit..lepas tu ..lepas tu..lepas tu..@#$%^&^%$#@&**((.... awat nyonya ni tak reti behasa ka?..hang nak bersembang apa pun ..p lah cari tempat sunyi sikit..ni yang hang duk bersembang atas kepala aku buat apa..tempik pulak tu..dekat 15 minit pulak tu...tak habis meroyang ka?...kak b pun tak sabaq dengan nyonya ni...kak b mangkit bediri depan dia..dia tak nampak lagi punya dekat la muka kak b dengan mulut dia..kak b rasa nak ramas mulut dia nak buh cabai potong yang ada kat meja kak b..

lepas tu dia terkejut kak b jegei dia..oii nyonya u punya opis ka?..orang mau makan tau ...lu bising macam@##$..lu tak malu ka?..wa punya laki sudah tercekik dengar lu punya@##$$...orang sekolah tak ini macam tau..kasi privacy orang rosak....lu sana pegi mau cakap..lu bolih cakap sampai malam...oohh soli ha..manyak soli...bila dia cakap soli tu kak b tau dah dia mai dari bukit mana..biaq lah kat dia...tapi mood kak b 3 hari hilang pasai nyonya tu...menciiiiii kak b...

kak b nak pesan untuk kak b dan juga kawan..bila kita sembang talipon tu agak2 lah..jangan sampai orang benci....kadang2 kita tak sedaq..orang meluat...jangan buat cek na...

No comments: