Follow by Email

Popular Posts

Total Pageviews

Search This Blog

Friday, April 1, 2011

selamat hari lahir untuk ku

satu dua tiga tiup..
satu kek mami..satu lagi kek mak lang jah
bersama ayah tersayang..yang sentiasa menunggu kedatangan ku..sayang ayah..
Add captionbeday pada hari yang sama dengan maklang jah...ayah seronok p sambut beday dengan dia sekali..di rumah pak teh..  
sebenarnya baru rasa duk semalam sambut hari lahir ku yang ke?..eh eh macam artis mak ni..teka teka pulak umur ..ah biasalah bila orang dah tak nak sebut umur dia tu makna nye dia dah tuuuuwa...tapi tak pa lah janji sihat sajahtera...tiba sambut lagi tahun ni ..meriah juga walaupun mak tak buat apa..cuma sambut dirumah adek beradek aja...tapi mak potong kek sepuluh nyah tahun ni..ko mampu?..sanggup?..tak....kan..hanya mak aja..dari pagi sampai pagi asyik potong kek aja..tapi mak like ..happy lagi gitu...almaklum mak meriah sangat..lupa daratan sekejap..malas dah mak nak menaip ni nyah..mak bagi gambar ajalah ko tengok lah sendiri..meriahhhhhhhh..
ini kek yang keempat

ini kek yang ke enam


 bila adek beradek duduk jauh2 susah nak kumpulkan sekali ..jadi mak pun bergerak lah mengikut arus nyah..mak kesana ..mak kesini..senang kan mak yang pergi merata.rata.bila beday mak..khelass kan..tak payah mak buat kat rumah mak nyah..adek beradek mak yang memeriahkan beday mak...kau sanggup?..jadi mak?..ko mampu?..tak.. kan..mak okey aja..mak penat tak payah lah nak cerita..dari pagi buta mak potong kek sampai  mak tak potong dah ..mak terharu nyah,,adek beradek mak bergitu sayang kan mak...happy mak..
janji.... cinta sepanjang hayat

sambutan kecil kecilan di rumah chu..chu masak kue tiaw kerang sedap..thank you chu..

suami tercinta sentiasa disisi

ibu tumpang gembira..sayang ibu..

adek yang sentiasa ada di mana mana

beday siapa ni?

bermanja disamping orang yang disayangi...

makan bang makan..

terima kasih fifi dan kakak yang arrange nice birthday dinner for mummy..

hang makan ka hang tengok

dah nak tido tak larat nak makan dah..tapi rezeki jangan di tolak

3 jenarasi

terima kasih fifi tempah kek khas dari dapur hotel eastin...untuk mummy..

dah makan kenyang ..apa lagi terbalik lah...

No comments: