Follow by Email

Popular Posts

Total Pageviews

Search This Blog

Tuesday, December 21, 2010

berebut parking

kab duk perati perangai dia..dia nak buat buta perut ka nak tersumbat kat situ
kak b bagi signal kanan nak masuk parking..lip.lip.lip...elok aja kak b nak koner ..kak b berek terkejut ..kalah beruk terkejut..ada kereta belakang ...dia terus masuk kat parking yang kak b bagi signal tadi..nasib baik tak accident ...kalau kena kereta kak b ..kak b nak p cubit mata kak terjah tu... tu..dia buta ka ? ..tak nampak ka ..kak b duk bagi signal nak masuk parking ni  ..elok saja dia masuk muncung kereta dia tak bolih reverse ..sebab belakang kereta dia rapat sangat,,jadi dia pun ...punya lah berpeluh.... kak b tengok akai dia....kak b pun tak mau begerak... pasal nak tengok macam mana berjaya nya dia buat magic..mr bean..
dan juga kak b make up..buh 2 bincu sapu bedak..sementara duk perati dia buat perangai ker....



 kereta belakang yang tak tau perangai buruk kak terjah tu.... duk bagi signal suruh kak b unduq..kak b tak begerak juga..kak b buat keras ketegaq...kak b buat tak tau aja.kak b bawa keluar alat solek dalam hand bag... kak b bersolek kat dalam kereta,,biaq dia rasa macam mana dia buat kak b terkejut beruk tadi..lepas 10 minit dia mai kat kak b..dia mai mintak mahap...dia minta kak b unduq kereta kak b...dan dia nak keluaq dari parking tadi..ooo hang tau mai mintak mahap no..tak pa ada juga budi bahasa harapan bangsa hang...
kalau ada 20 jari mesti penuh...tu pun duk keras lagi tak nak balik..depa kata baru p setingkat..nak kena p semua 8 tingkat..sampai lah tumit kasut tercabut...

kenapa adek?...iby  dah beli barang2 ibu..bila nak beli barang2 adek?


olih kerana kak b ni akak yang perihatin kan...kak b pun unduq lah sikit nak bagi dia keluaq..kesian juga dia tersumbat tak bolih nak perbetui parking dia ..ingat ka dia dah terinsaf..rupa nya memang perangai dia cantik macam tu..lepas saja dia dapat keluaq dari parking tu ..dia tekan minyak konon marah..dia jeling kak b..yang lawa ni dan baik hati..
orang nak p shopping nak seronok2 bukan nak p bergaduh kat tempat parking....


pasal nya.. dia tak bolih buat suka hati laki dia..jadi dia memang kurang getah..dia langsung tak angkat tangan ka ..kaki ka..ketiak ka..untuk mengucapkan terima kasih cikgu..lantak hang lah kak terjah oii..hang memang ingat shopping mall ni sepupu hang yang punya ka???..tapi kalau sepupu hang yang punya pun hang tak kan nak korajaq kat orang tua2..macam tu kut...
orang nak shopping serono2 dengan mak orang dia nak buat mood habih...tak betui sungguh depa tu...



kak b nak pesan kat anak beranak kak b..hangpa jangan duk buat korajaq kat orang..takut dapat malu tak sangka2..buat baik sikit pun cukup,,kalau tak mau buat baik pun tak pa...tapi tok sah duk buat bagi orang benci........kalau orang mai mengadu..memulih hangpa...mami getu paha hangpa...jangan duk main2..dengan mami...
depa ni bila p shoppig tak pernah balik tangan kosong..semua jari penuh...

3 comments:

danial_family88 said...

taksalah kan angkat tangan,ade lah sikit budi bahasekan makcik B.

queen bee said...

betui tu.,,,ni dia jeling dengan muka muncung...tak elok sungguh perangai depa,,,

danial_family88 said...

nak buat macam man depa rasa depa tu paling bgs so lantak p la depa lah. satu hari terkena kat batang hdung sendiri bau tau.. so kita ni buat banyak bersaba lah makcik bee . dapat pahal kan. hahaha