Follow by Email

Popular Posts

Total Pageviews

Search This Blog

Tuesday, December 9, 2008

Oi anak sapa ni hahh

Aku rasa lega lah budak ni dah habis spm.dia pun lega..so tak dak lah tekanan sangat bila p keluar bejalan dengan aku asyik nak balik rumah nak buat home work.La ni aku suruh dia buat home work juga .Tolong bibik kat rumah.Ha baru dia tau sebenar nya home work yang mak dia bagi lagi senang dari home worke yang chik gu bagi kan...


.......................................Rusty hair ,Green eyes.....................good girl....

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,woii hoi leng haah.........suwai sawadeeka nong...
Sabai dee ma?...


;;;;;;;;;;;;;;;;;;;back to school ;;cute nya;;


'''''''''''''''''''Lady in pink..........tea time,,oi seronok nya dia,,

3 comments:

Md Farris said...

hi apa khabaq makcik.. (dan dan tegur baik baik) :)

queen bee said...

habak baik awat tak
panggil mak terus
ni buat baik ada apa
apa la tu.

Md Farris said...

dak aih mana ada apa apa.. chek ekhlas..
kalau mak mai kl call la chek no..