Follow by Email

Popular Posts

Total Pageviews

Search This Blog

Wednesday, September 1, 2010

kena rasuk


kita berdoa supaya Zulaikha cepat sembuh

makan minum..macam tak berapa nak lalu..nak kata sakit alhamdulilah..sihat ,segar..nak kata merindui sesiapa..tak ada pulak..anak2 duk ada melekat..tak tahu lah buyung kenapalah dengan kak b ni...nak kata kena rasuk..tak mungkin..pasal bulan puasa hantu mana yang nak rasuk kak b kan..agaknya kak b ni dah berubah selera kut...dari makan macam2 makan sikit aja....bukan nak diet..tapi memang tak lalu sungguh..

tapi minggu lepas anak sedara kak b kena rasuk..dia diam aja..mata dia merenung kat lantai..dia baru berumur 7 tahun..tapi macam mana budak kecil pun kena rasuk..hairan..hantar p hospital tak ada apa2..hantar p kelinik pun sama..cek sana cek sini tak ada yang tak kena semua kena belaka..

tapi dia sakit apa?...dia nampak orang semua berkepala 3..kak b pun risau juga..kami bawalah p jumpa ustaz..ustaz pun buat lah air suci untuk di cuci keseluruhan badan dia...tapi tak reda juga...last sekali kak b bagi tau kat ayah dengan mak dia..hangpa p bawa dia juga p hospital....mungkin dia panas lebih ni ..p masuk air..kalau hospital tak mahu terima..suruh juga ...pasal kak b tengok dia pelek sangat.....

ayah dia pun bawalah anak gadis ni dan terus ke hospital..di pendekan cerita ..anak sedara kak b pun..di masukan air dan nampak sihat sedikit...yang kak b risau sangat takut dia nampak orang semua bertanduk kerana kepanasan yang lebih..kak b hairan juga macam mana hospital tak dapat trace...geramlah kak b...nasib baik kami ketegaq nak juga doktor periksa dia dan masuk kan air..kalau tak tak tau apa nak jadi..

No comments: