Follow by Email

Popular Posts

Total Pageviews

Search This Blog

Monday, May 25, 2009

70% discount...


(pic pompuan yang tak menawan ni... tak kena mengena dengan ini filem)
ko orang kalau nak cari mak tiri.. jangan cari pompuan ni.. nanti dia kikis bapa kau tau..hari ni dia pakai merah besok dia pakai...biru.pas tu lonjong.bulat pat segi..dia ada hand bag 75 biji kat umah dia...paper kat tangan dia tu nak tengok iklan jualan murah kat mana2 mall lagi..hi sh takkuasa lah aku ngan pompuan ni....

abang .. cek nak beli hand bag lah ..jom teman cek sat bolih tak....la ...cek nak beli apa lagi ..kan ka ari tu cek dah beli handbag dah..alah ...abang ni ..aritu cek beli warna kunin..ni cek nak beli warna biru pulak..lawa tau bang ..murah sangat.. ada 70% diskaun..kat mall tu..ha ..jom lah kita p nanti lambat pulak kita sampai..kata si suami dengan geram yang di simpan dalam hati,,,tapi mulut dia senyum manis..sangat..sayang bini oiii...yang si isteri pun terkedek2 lah .nak p perabih duit laki dia..yang si laki ni geram la kat si isteri ni sesangat..pasai apa dia nak beli macm2 warna..beli satu sudah lah..ni sat warna hitam..sat warna merah.biru.kuning.pink.kelabu taik hangjing.,merah jambu la..
pas tu dah beli warna warni..ada pulak beg tali panjang lah.pendek lah..lonjong lah.bulat lah.empat segi.pening betui orang pompuan ni..semua nak beli bawak balik rumah..buat apa banyak2 hand bag pun tak tau lah ...pok pek pok pek dia beletiaq..sengap2 takut bini muncung..
depa pun p lah kat shopping centre tu ..yang si suami ni tunggu lah si isteri membeli beg tangan yang dia suka..tuk tuk .sampai kat counter..si suami pun.. nak lah p bayar..rm 300 bang..hah?,pasai apa mahai sangat beg ni sayang..si suami bertanya kepada si isteri dengan senyuman yang manis..nak cover line depan adek cashir..sambil bagi kad visa untuk di tenyeh...tadi sayang cakap abang ada 70% diskaun..tapi dia tak bagi diskaun pun...ya lah abang.. yang diskaun tu..dah pesen lama ..cek tak mau..dah banyak jiran kita pakai..kawan2 cek pun beli yang terbaru..cek tak mau depa pekunun cek..bukan abang tak mampu kan..tok sah duk buat malu lah abang oii...cantik kan bang,,thak you abang cek sayang abang....(dalam hati kena lagi aku ni..tak pa lah sayang bini oii....)

(kesimpulan nya..untuk para suami yang ada isteri pandai memujuk...cek lah dulu poket tu ...takut sampai kat counter bayaran ..muka jadi biru lebam..dan tebai.....pasai orang pompuan ni dia ada akal satu saja..tapi nafsu dia sembilan...so apa yang dia cakap tadi ..dia lupa bila nafsu mengusaii dia..yang suami pula kena pandai mengurus kan keadaan bila si isteri naik minyak nak p membeli membelah...sebab lelaki akal nya sembilan..nafsu nya satu sahaja...)

No comments: